luni, 6 august 2012

Cum poate arata o zi de rasfat?

Sambata am fost rasfatata! Am fost inconjurata de femei tinere, frumoase, fabuloase si care meritau sa fie rasfatate... Vinovati de toate acestea Andreea Marc si Icar Tours (http://www.icar.ro/). Pe Andreea am cunoscut-o mai intai ca belva, atunci cand mi-a luat un interviu pentru Belva.ro (http://www.belva.ro/carmen-gherca-m-am-hotarat-ca-trebuie-sa-fac-ceva-mai-mult-decat-sa-mi-plang-de-mila/) si prin ea am cunoscut oamenii pasionati de turism de la Icar Tours care a devenit agentia mea de suflet.
Nu stiu ce am facut de am meritat atata rasfat, insa ma bucur ca Andreea m-a invitat si a insistat sa vin.. fiindca stiti ca nu este usor sa iti poti permite, in conditiile in care ai doi copii, un sot, o casa si o slujba, sa te desprinzi, pentru o intreaga zi de toate acestea..
Cafeaua celor de la Teos Cafee (https://www.facebook.com/TeosCafe), ne-a ajutat sa ne trezim cu dorinta de a ne lasa rasfatate, cadourile pregatite de fetele de la Icar Tours, Zaza (https://www.facebook.com/zazullina), Cristina (http://www.nichi.ro/), Corina (https://www.facebook.com/corinagologot1), ne-au facut mai placut drumul spre primul rasfat al zilei.. inghetat de la Betty Ice (http://www.betty.ro/) unde am fost initiate in tainele pregatirii delicioasei inghetate, pe care, la sfarsit, am fost incantate sa o degustam...

Cu gustul delicios sorbit din cupele de inghetata, am pornit spre un alt loc minunat in care poti evada de larma zilnica a orasului... Mosia Cai de Vis...(https://www.facebook.com/pages/Centrul-CAI-de-VIS/114628081930253), unde am avut parte de liniste, desfat gastronomic si caldura pe care numai oamenii de acolo (felicitari Vlad Iftime, https://www.facebook.com/iftime.vlad.31, cat ma bucur ca tinerii au astfel de initiative)...

Am fost incantata de talentul Alexandrei Andrei (https://www.facebook.com/alexandra.andrei.31) si de efervescenta actorului Daniel Badale (https://www.facebook.com/daniel.badale.1).. Doamne cat poate vorbi... si cica noi femeile vorbim mult!
Locul este minunat, plin de traditie si dragoste de tot ce este frumos si, in primul rand de cai... Cai de rasa pur sange superbi, dornici de mangaieri si aplauze. Conacul are 4 camere superbe, fiecare amenajata pentru a reflecta caracteristica celor 4 anotimpuri, un living cu mobilier de epoca si un stalp al casei, in milocul casei scarilor, impresionat.

Imi doresc sa revin acolo cat mai repede posibil si imi doresc ca, majoritatea, sa intelegem ce inseama traditia noastra, romaneasca, moldoveneasca, the best! si sa ne intoarcem la ea, dincolo de toate.  

Niciun comentariu: